Oranjevereniging Nijland

Rollade actie 2018

Dit jaar rond Koningsdag 2018 gaat de Oranje Vereniging Nijland een Rollade actie houden, in samenwerking met onze huisslager Verweij. De opbrengst van deze actie zal worden aangewend om de kas van de OV een beetje te spekken. Per rollade gaat er EUR. 2,50 naar de kas van de OV.

Als uw  Oranje vereniging Nijland organiseren wij jaarlijks een aantal evenementen voor ons dorp, zoals de Koningsdag, de Kranslegging bij de Haan, het tweejaarlijkse dorpsfeest, en een tussenevenement in een niet dorpsfeest jaar. Als vereniging streven wij er naar om de activiteiten voor een ieder aantrekkelijk te houden, en vooral ook mee te gaan met de tijd.
Dat al deze activiteiten geld kosten zal u niet verbazen, en om de contributie kosten zo laag mogelijk te houden, maar toch kwaliteit te kunnen bieden in het programma, is de opbrengst van deze actie een zeer welkome aanvulling zo vlak voor onze dorpsfeesten dit jaar.

 

U kunt kiezen verschillende soorten Rollades:

Hamrollade                              Eur. 8,50    per stuk

Half om half rollade                  Eur. 10,-     per stuk

Runderrollade                          Eur. 12,50  per stuk

 

De rollades wegen ca. 1kg per stuk. Hieronder kunt u uw bestelling opgeven, de formulieren worden opgehaald Donderdag 19 April en/of Vrijdag 20 April.

De rollades worden op 27 April tijdens koningsdag uitgeleverd in de Mande of eventueel thuisbezorgd op 27 of 28 April.

 

Ja ik bestel de volgende rollade(s):

 

Naam en adres:­­­­_____________________________________________

­­__ x Hamrollade

__ x HoH rollade

__ x Runderrollade

Totaal prijs Eur, :

 

Graag contant betalen bij afgifte van formulier (Pinnen kan ook)

Met vriendelijke groet,

Uw Oranje vereniging bestuur.