Oranjevereniging Nijland

Belangrijke mededeling activiteiten Oranje vereniging

Beste Dorpsgenoten,

Door de bij eenieder reeds bekende, opgelegde beperkende maatregelen betreffende de COVID-19 (Corona) uitbraak, hebben wij als bestuur van de Oranje Vereniging Nijland besloten om voor het jaar 2020 geen Koningsdag activiteiten te organiseren.

Ook voelen wij ons genoodzaakt om het geplande Dorpsfeest voor 2020 af te gelasten. Door de opgelegde maatregelen is het op dit moment onmogelijk om organisatorische afspraken te maken, mede door de onzekerheid over de duur van de opgelegde maatregelen.

Dit betekent uiteraard ook dat de in het Nyslan aangekondigde ledenvergadering van 7 April aanstaande niet doorgaat.

Het is natuurlijk erg spijtig, en ook voor ons moeilijk dit besluit te hebben moeten nemen, maar we zijn ervan overtuigd dat het voor nu de juiste beslissing is, en vragen om uw begrip.

We zullen als OV Nijland zodra het weer mogelijk is een nieuwe ledenvergadering beleggen, waarin we natuurlijk verdere toelichting kunnen geven op dit besluit, en eventuele vragen kunnen beantwoorden.

Voor nu willen we iedereen vooral veel sterkte en gezondheid toewensen om de komende periode ongeschonden, en hopelijk virusvrij door te komen.

Met vriendelijke groet, uw Oranje Vereniging bestuur.

Janke, Bert, Rudi, Greta, Johan, Alwin, Geartsje, Lynet, Mirella en Tjitze